Gotlands bivaxdukar heter nu Gotland Originals

Vi byter namn

Idag kan jag stolt presentera vår största nyhet hittills. Gotlands bivaxdukar byter namn till Gotland Originals. Här är varför:

I höstas så lanserade vi våra eldstartare gjorda på produktionssvinn, och nu i Februari började vi tillverka egengjorda ljus av bivax. Vi har verkligen tyckt att det här med att lansera hållbara produkter är superkul!! Det är något vi verkligen vill fortsätta med.

Det vi går igång på är både känslan av att få göra skillnad, men även själva pirret när man skriver ihop lanseringsmejlet kvällen innan, och förväntansfullt undrar vad folk ska tycka.

Frågan vi ställt oss är varför vi inte bara går all in på det?

Vilket leder oss fram till namnbytet…

Vårt stora mål under 2023 och vidare kommer vara att börja tillverka ännu fler hållbara hushållsprodukter bortom bara bivaxdukar. Vi har redan massor av spännande idéer in the making, och kommer börja presentera det snarast! Vi vill även börja nå ut bortom Sveriges gränser, och dela med oss av vårt budskap till ännu fler människor!

Det finns helt enkelt två stora anledningar till namnbytet

  • Vi kommer inte bara sälja bivaxdukar längre
  • Vi behöver ett namn som fungerar på andra språk

Vi behöver ett namn som reflekterar det. Därav valde vi Gotland Originals.

Den här resan har verkligen varit ofattbart kul hittills, och vi hoppas innerligt att alla ni om valt att vara med väljer att fortsätta framåt.

När vi satte igång för ca 2 år sedan hade vi ingen aning om hur långt vi skulle komma. När vi startade var det bara jag (Leo) och Sebastian i ett trångt studentrum. Idag har vi ett team på nästan 10 personer som alla gör sitt bästa för att skapa superprodukter till så många människor som möjligt.

Teamet på Gotland Originals

Till alla som varit med sedan starten - Tusen tack!
Till alla som precis tillkommit - Varmt välkommen!

Nu kör vi!

Med vänligaste möjliga hälsningar,
/Leo Hjertstedt & Sebastian Rückertz

 

Kommentera

Alla kommentarer granskas innan publicering