Tre sätt att använda mini-brasan

Idag vill jag dela med mig av vårt senaste tillskott i sortimentet, vilket är en produkt som verkligen har gjort de första höstkvällarna extra mysiga - Minibrasan!

Jag är så stolt över att vi lyckades få till den här produkten. Den är som bekant helt gjord på svinnbitar från produktionen, och är ett sätt för oss att bli mer hållbara.

Den här lilla grejen skapar en härlig eld som räcker hela kvällen. Här är tre sätt man kan använda sin minibrasa på:

1. Marshmallow-tajm

Samla familj och vänner runt den knastrande elden och rosta marshmallows. Ta med den ut i naturen eller hemma. Mysigare blir det inte!

Grilla marshmallows över mini-brasan

2. Balkong-mys

Jag tycker om att sitta och läsa på balkongen när timmen är sen. Vill jag göra det extra inbjudande tar jag med Minibrasan ut. Den skapar en slags mjuk, varm belysning som verkligen förvandlar atmosfären, och som dessutom ger värme (lågan är tillräckligt stor). Det är som att ha en liten eldstad på balkongen!

Läsa med mini-brasa

3. Lysande marschaller

En av mina favoritsaker med Minibrasan är att den fungerar som en marschall. För ett litet tag sedan hade vi en tillställning på företaget och ställde då ut minibrasorna som marschaller på marken utanför. Resultatet blir ett varmt och inbjudande sken som visar vart man ska gå!

Som sagt, det här är vårt sätt att minska produktionssvinnet. Istället för att slänga ojämna bitar gör vi nu såna här mini-brasor av dem. Jag tycker de funkar superbra!

Vill du köpa mini-brasor så finns de här

Skriv gärna själva vad ni brukar använda de till!

Kommentera

Alla kommentarer granskas innan publicering