Välkommen till Gotland Originals!

Hej! Vi heter Leo och Sebastian

Kul att du hittat hit!

Det är vi som driver Gotland Originals. Vi är två barndomsvänner som alltid haft igång olika kreativa projekt ihop. Vi skrev serietidningar som små. Byggde en glasskiosk i tidiga tonåren, och gjorde kortfilmer när vi gick estetiska programmet på gymnasiet.

När vi blev lite äldre var det ett helt naturligt steg att skapa ett företag ihop, där vi nu får vara kreativa på heltid! Att samtidigt bidra i miljö- och klimatkampen är en stor bonus och känns riktigt bra!

 

Det började i studentrummet

Efter studenten började vi båda plugga, och startade företaget från Sebastians studentrum, mest som ett kul sidoprojekt. Vi hade då inga större planer än att nå ut till ett par butiker i Visby. Valet föll på bivaxdukar eftersom miljön är något vi båda brinner för.

Skolan var dock aldrig något våra hjärtan klappade hårt för, så när företaget började ta fart behövdes det inte många argument för att vi skulle hoppa av och bli företagare på heltid.

I efterhand känns det märkligt att vi någonsin tvekade på om vi skulle sälja bivaxdukar! 

Vi tror på fullständig kundbesatthet. Att alltid göra allt, allt, allt för att kunden ska bli nöjd.

Hur det går just nu

När vi kickade igång verksamheten i början av 2021 var det bivaxdukar vi gjorde. Idag har vi även bivaxljus, bivaxrullar, eldstartare, och mycket, mycket mer är på gång!

Numera har vi ett litet team på 5 personer som jobbar stenhårt för att växa företaget. Det är helt och hållet tack vare alla våra UNDERBARA kunder.

Vi kan fortfarande inte greppa att över 25 000 riktiga människor av kött och blod valt att handla från oss. Det är HELT OVERKLIGT!

Det glädjer oss verkligen innerligt att vi får så många positiva kommentarer och mejl från alla er. Vi läser varenda en av dem och vi kunde inte vara stoltare! TUSEN TACK!!

Vårt mål

Vårt stora, långsiktiga mål är att ha en positiv påverkan på vår omvärld, samtidigt som vi gör något helt unikt.

Det gör vi genom att fortsätta förbättra kvaliteten och upplevelsen kring våra produkter, och vi jobbar hela tiden på att utöka sortimentet. Våra krav är att allt ska tillverkas av oss själva, och det ska ha ett hållbart syfte. Inga skräpprodukter ämnade för engångsbruk.

Viktigast av allt dock, är att vi har riktigt, riktigt kul ihop.

Vi är jätteglada för att ha dig här. TUSEN TACK för att du är med på vår resa!

Vårt stora, långsiktiga mål är att ha en positiv påverkan på vår omvärld, samtidigt som vi gör något helt unikt.